Hvor kommer du fra???

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Identitetskrise som adopteret

  I forbindelse med min kommende selvbiografi om det at være adopteret kommer her blog nummer 2. 

  På gårdagens møde med min ghostwriter Rikke Finland talte vi blandt andet om et meget eksistentielt emne, nemlig det store spørgsmål: ”Hvor kommer du fra???”

  Som transnationalt adopteret kan man ikke undgå at ”støde ind i” det spørgsmål. 

  Ja, jeg vil nærmest sige, at i kraft af at det, at være adopteret, er et livsvilkår, følger dette spørgsmål med.

  Jeg er opvokset i Jylland men har været bosiddende på Sjælland over halvdelen af mit liv, så derfor har mit svar nogle gange været: ”Jylland”, selvom jeg godt vidste, at det ikke var det, de mente.

  Som barn og i mine unge år, svarede jeg med det samme på spørgsmålet. ”Jeg er adopteret fra Iran.” Det var som en automatisk telefonsvarer, der gik i gang. 

  Jeg ”slog mine følelser fra”. Det kunne så i nogle tilfælde medføre flere spørgsmål såsom: ”Har du været tilbage i dit fødeland”, og det store spørgsmål: ”Har du kontakt til dine biologiske forældre?”

  I mit voksne liv er jeg blevet mere følsom omkring spørgsmålet ”Hvor kommer du fra?” Faktisk synes jeg, det er et MEGET personligt spørgsmål. Hver gang jeg får det spørgsmål, bliver jeg mindet om min anden etnicitet. 

  Hver gang kommer jeg i kontakt med det at skille sig ud fra mængden. Jeg har sågar løjet nogle gange, og sagt at jeg kommer fra Danmark, det har været over for nogle meget nysgerrige personer, som jeg aldrig før havde mødt og som jeg bestemt ikke følte mig tryg ved. 

  for mig er det med årene blevet et spørgsmål, jeg ikke ønsker at få fra folk, jeg slet ikke kender. I dag føler jeg, det overskrider min privatsfære. Det er ok, når vi bare kender hinanden lidt, når samtalen er god og vi deler ud om hinanden. Og ellers er der andre ting, jeg hellere vil snakke om.

  ★★★★★

  Oplevelser og handlemønstre

  Jeg har gået i et kort forløb hos Jeanette Munk, da jeg er meget interesseret i senfølgerne af min adoption.
  Annebeth

  ★★★★★

  Afslappet og naturlig

  Under mit forløb hos Jeanette, har jeg fået et indblik i hvordan de tidligste måneder af mit liv, samt det at være adopteret...
  Mia

  ★★★★★

  Målrettet og fokuseret terapi

  Jeg har i mit forløb hos Jeanette haft 3 sessioner, omhandlende ”det at være adopteret”, og jeg har haft stor glæde af, at hun selv er adopteret....
  Kathrine

  Terapiforløb for adopterede

  – Angst for at miste kan være et vilkår

  for mig er det med årene blevet et spørgsmål, jeg ikke ønsker at få fra folk, jeg slet ikke kender. I dag føler jeg, det overskrider min privatsfære. Det er ok, når vi bare kender hinanden lidt, når samtalen er god og vi deler ud om hinanden. Og ellers er der andre ting, jeg hellere vil snakke om.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Temaer jeg arbejder med

   Nedenfor kan du hvilke temaer, jeg typisk arbejder med i et terapiforløb for adopterede:

   Behandlinger

   Her er en oversigt over de ting jeg kan hjælpe dig med.

   Terapiforløb for adopterede

   Selvværd og selvtillid

   Depression, stress og angst

   Gestaltterapi

   Spejling af erfaring

   Om at være adopteret

   Jeg deler ud af min personlige erfaring

   Da jeg selv er adopteret, fortæller jeg gerne om mine egne udfordringer, angst for at miste, erfaringer og oplevelser.

   På den måde vil du sikkert opleve, at der på nogle områder vil opstå en genkende problematikker – på den måde opstår en spejling af identiske følelser og handlemønstre.

   Du er mere end velkommen til at ringe til mig allerede i dag på (+45) 42 76 98 35.
   Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

   Bedste hilsner

   Jeanette

   Kontakt mig i dag

   Kontakt mig i dag og få en uforpligtende samtale over telefonen, så du kan få en fornemmelse af, hvem jeg er.

   Tryghed er noget af vigtigeste for mig – derfor fokuserer jeg altid på at du skal føle dig tryg hos mig, og at vi har en god kemi.

   Ring til mig på (+45) 42 76 98 35, hvis du ønsker en uforpligtende samtale.

   Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   Ring 42 76 98 35