Når vi kommer i kontakt med fortiden

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Identitetskrise som adopteret

  Her kommer 3. blog i forbindelse med skrivningen af min kommende selvbiografi om det at være adopteret.

  ”Der stod jeg, i et nyt land, nye omgivelser og ikke mindst, omgivet af mennesker, jeg ikke havde set før.”

  I går talte min ghostwriter Rikke Finland og jeg blandt andet om, hvad der sker, når vi kommer i situationer, der følelsesmæssigt minder os om fortiden.

  Som næsten 20-årig drog jeg på min første alene-tur til udlandet af længere varighed. 

  På rejsen derned kom jeg i snak med en af de andre, der også skulle til det samme sted. Det gav mig tryghed.

  Da vi kom frem til destinationen, mødte vi de andre unge mennesker. Helt naturligt faldt vi også i snak med dem. Lige pludselig blev jeg dog meget mærket af, at vi også talte med de andre. Jeg følte mig alene og blev bange for, at den person, jeg først var kommet i kontakt med, ikke længere ville tale med mig. Jeg følte et ”hul” inden i. Et tomrum og en længsel efter at komme hjem til det trygge, jeg kendte.

  Heldigvis lod jeg ikke min fortid løbe af med mig men fandt ud af, at der faktisk også var en anden volontør, hvor kemien var i top, og derved blev jeg atter tryg og fik overskud til at nyde de andre unges selskab. Der var så megen tryghed i den andens og min kontakt, at jeg ikke fik følelsen af et tab, selvom vedkommende selvfølgelig også talte med de andre. 

  Senere i livet forstod jeg, hvorfor den situation havde rørt mig så meget. Jeg følte mig kasseret, ja, afvist, og var virkelig i tvivl om, hvorvidt det var en god ide at blive der. Den følelse fik min krop og mit sind til at reagere næsten som da jeg, i en alder af cirka 14 dage, blev lagt på en trappesten i Iran som det hittebarn, jeg er. For derefter at blive anbragt på et børnehjem, hvorfra mine forældre kom og hentede mig, da jeg var cirka 8 måneder. 

  En stor del af mit liv har det været så vigtigt at være en del af flokken. Navnligt fordi den flok, jeg oprindeligt skulle havde tilhørt, forsvandt.Tiden på børnehjemmet blev jo også en del af mit liv som spæd. Mange adopterede har to tab og to svigt med sig, når de kommer til adoptivfamilien. Selvom der ikke har været optimal pleje på børnehjemmet, har det trods alt været en base for det lille barn.

  Adoptivbørn har oplevet vidt forskellige typer af nærvær og reagerer derfor helt forskelligt.

  Som gestaltterapeut beskæftiger jeg mig særligt med identitetskriser i forbindelse med at være adopteret.

  Du er velkommen til at kontakte mig på:

  (+45) 42 76 98 35 for en uforpligtende samtale.

  Du kan også læse lidt om min personlige historie her.

  ★★★★★

  Oplevelser og handlemønstre

  Jeg har gået i et kort forløb hos Jeanette Munk, da jeg er meget interesseret i senfølgerne af min adoption.
  Annebeth

  ★★★★★

  Afslappet og naturlig

  Under mit forløb hos Jeanette, har jeg fået et indblik i hvordan de tidligste måneder af mit liv, samt det at være adopteret...
  Mia

  ★★★★★

  Målrettet og fokuseret terapi

  Jeg har i mit forløb hos Jeanette haft 3 sessioner, omhandlende ”det at være adopteret”, og jeg har haft stor glæde af, at hun selv er adopteret....
  Kathrine

  Terapiforløb for adopterede

  – Angst for at miste kan være et vilkår

  Når vi kommer i kontakt med fortiden, kan det være svært. Det sætter sine spor, synlige eller usynlige. Vi kan fortrænge, så vi ikke husker det ubehagelige. Men kroppen husker. Og på et tidspunkt ”springer ballonen”. 

  Er du adopteret, og har du lyst til at få arbejdet med de udfordringer, det kan give, når det at være adopteret er et livsvilkår.

  Hos mig kan du blandt andet få bearbejdet den ofte umødte sorg, der kan bo inde i dig som adopteret. Ligeledes vil du opnå en bevidsthed om, hvorfor du vælger specifikke handlemønstre.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Temaer jeg arbejder med

   Nedenfor kan du hvilke temaer, jeg typisk arbejder med i et terapiforløb for adopterede:

   Behandlinger

   Her er en oversigt over de ting jeg kan hjælpe dig med.

   Terapiforløb for adopterede

   Selvværd og selvtillid

   Depression, stress og angst

   Gestaltterapi

   Spejling af erfaring

   Om at være adopteret

   Jeg deler ud af min personlige erfaring

   Da jeg selv er adopteret, fortæller jeg gerne om mine egne udfordringer, angst for at miste, erfaringer og oplevelser.

   På den måde vil du sikkert opleve, at der på nogle områder vil opstå en genkende problematikker – på den måde opstår en spejling af identiske følelser og handlemønstre.

   Du er mere end velkommen til at ringe til mig allerede i dag på (+45) 42 76 98 35.
   Jeg vil glæde mig til at høre fra dig.

   Bedste hilsner

   Jeanette

   Kontakt mig i dag

   Kontakt mig i dag og få en uforpligtende samtale over telefonen, så du kan få en fornemmelse af, hvem jeg er.

   Tryghed er noget af vigtigeste for mig – derfor fokuserer jeg altid på at du skal føle dig tryg hos mig, og at vi har en god kemi.

   Ring til mig på (+45) 42 76 98 35, hvis du ønsker en uforpligtende samtale.

   Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   Ring 42 76 98 35