Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Tiden læger alle sår.

  Jeg tror de fleste af os har stiftet bekendtskab med både sorg og krise. De følges ofte ad. Gennem livet bliver vi nogle gange særligt udfordret. Vi kan oplev sorg i forbindelse med tabet af en tæt relation. Der behøver ikke decideret være tale om død, men det, at en nær person pludselig ikke er inde i vores relationelle netværk mere, kan skabe et tomrum. Vi kan have følelsen af at noget inden i os selv går i stykker, en del af os selv mangler. Det kan føles som om en tæt på os lige er død.

  Mange går straks i gang med at reparere på det tabte, det, der gør ondt. For mange er det hårdt at være med det, der er. Blive i smerten, som jo er en naturlig del af den proces, som opstår. Eksempelvis hvis det drejer sig om et kærestebrud kan vi måske reagere ved at vedkommende skal hurtigt ud af mit ”hoved”, så jeg kan komme videre med mit liv hurtigt. Ja, nogle indleder måske også hurtigt efter et nyt parforhold.

  ★★★★★

  Oplevelser og handlemønstre

  Jeg har gået i et kort forløb hos Jeanette Munk, da jeg er meget interesseret i senfølgerne af min adoption.
  Annebeth

  ★★★★★

  Afslappet og naturlig

  Under mit forløb hos Jeanette, har jeg fået et indblik i hvordan de tidligste måneder af mit liv, samt det at være adopteret...
  Mia

  ★★★★★

  Målrettet og fokuseret terapi

  Jeg har i mit forløb hos Jeanette haft 3 sessioner, omhandlende ”det at være adopteret”, og jeg har haft stor glæde af, at hun selv er adopteret....
  Kathrine

  Tiden læger alle sår

  Hvis vi lader os selv blive i smerten, selvom det kan gøre afsindigt psykisk ondt, vil vi opdage, at så længe vi ikke prøver at forandre noget, sker det af sig selv. En dag har vi igen kræfter til at se på noget positivt. Og med den energi følger vores evnen til at handle.

  Et ordsprog siger, at tiden læger alle sår. Det ordsprog passer godt ind i den gestaltterapeutiske tankegang.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Behandlinger

   Her er en oversigt over de ting jeg kan hjælpe dig med.

   Terapiforløb for adopterede

   Selvværd og selvtillid

   Depression, stress og angst

   Gestaltterapi

   Sorg og krise

   – Hvad kan det gøre ved dig

   Hos mig kan du få en dybere indsigt og forståelse for, hvorfor du handler som du gør, og få vendt mindre sunde mønstre til at få en bedre kontakt til dig selv og dermed også til dine medmennesker.

   Jeanette Søm

   Kontakt mig i dag

   Kontakt mig i dag og få en uforpligtende samtale over telefonen, så du kan få en fornemmelse af, hvem jeg er.

   Tryghed er noget af vigtigeste for mig – derfor fokuserer jeg altid på at du skal føle dig tryg hos mig, og at vi har en god kemi.

   Ring til mig på (+45) 42 76 98 35, hvis du ønsker en uforpligtende samtale.

   Jeg glæder mig til at høre fra dig.

   Ring 42 76 98 35